Leidinggevenden

op zoek naar nieuw talent

Als leidinggevende weet je ook als geen ander dat werk continu verandert. Hierdoor heb je altijd te maken met verschijn- en verdwijnwerk door grote veranderingen binnen je vakgebied. Van jou wordt verwacht dat je je medewerkers bewust maakt van de komende veranderingen in het werk en daarnaast ook een bijdrage levert aan de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers. Dit hoort bij goed werkgeverschap. Ook de professionalisering en het mobiliseren van je medewerkers zijn aan de orde van de dag. Allemaal aspecten waarmee wij je van dienst kunnen zijn.

Ik zoek een spreker over veranderend werk

Vanuit mijn ruime ervaring met verschijn- en verdwijnwerk bij grote publieke en private organisaties spreek ik regelmatig voor (grote) groepen en verzorg ik workshops. In samenspraak bepalen we het doel en de werkvorm van de sessies, zodanig dat deze leiden tot de gewenste effecten. Graag verzorg ik een mondeling toelichting over de mogelijkheden die ik te bieden heb.

Medewerkers

waarvan de baan dreigt te verdwijnen

Als je medewerker bent die te maken krijgt met verandering van je werk, of het verdwijnen van je baan, dan is het verstandig voortijdig aan de slag te gaan met deze verandering.
Veel mensen zoeken daar praktische hulp bij omdat het veranderen van werk geen alledaagse bezigheid is. Verschijn- en verdwijnwerk biedt die praktische hulp aan.

Ik weet wat ik wil en kan en zoek een concrete baan

Weet je al in welke richting je een nieuwe baan zoekt? Mooi, dan ben je al een stap in de goede richting. Wij adviseren je je CV aan te bieden via een upload. Zorg er wel voor dat je in je CV een duidelijk zoekprofiel hebt opgenomen zodat wij begrijpen wat je zoekt, waar en per wanneer

Door je CV te uploaden op verschijn- en verdwijnwerk is de kans groter dat je gevonden wordt door werkgevers die ons benaderen. Je hebt dan een grote voorsprong als je al bij ons bekend bent. Voor steeds meer werkgevers gaan wij actief op zoek naar de juiste kandidaat. Zo helpen wij je graag naar je volgende baan!